Jardinierele publice, și florile așezate în ele fac spațiul comunal al oricărei așezări mai colorat. Este important ca jardinierele de exterior, să fie realizate din material durabil, deoarece sunt expuse la intemperii pe tot parcursul anului și uneori chiar la vandalism intenționat. 

La KroneMag oferim clienților noștri,  jardiniere care, pe lângă aspectul estetic, îndeplinesc și condițiile enumerate mai sus, întrucât produsele noastre sunt din fontă sau o combinație de fontă și oțel.

Produsul nostru deosebit de popular este jardiniera de flori OTTAWA, care este realizată cu elemente din fontă și oțel și, în același timp, poate fi decorată cu stema municipalității, ceea ce conferă unicitate suportului de flori. 

Printre produsele noastre frecvent solicitate se numără jardinierele TORONTO sau ONTARIO, care au câștigat încrederea clienților prin designul lor curat și liniile moderne.

La KroneMag puteți găsi produse pentru acasă, produse pe care să le propuneți colegilor de muncă sau produse pe care doriți să le găsiți în spațiile publice.