Ne-am gândit să îmbunătățim setul de șah existent prin adăugarea a încă 2 scaune, permițând astfel părinților să se așeze și să observe confortabil cum se joacă copiii lor sau să-și așeze copiii lângă ei, dându-le oportunitatea de a învăța mai repede trucurile jocului. 


LA CE ESTE BUN SAHUL?

Jocul de șah asigură prospețime mentală.

Datorită lui, informațiile circulă mai repede în creierul nostru.

În acest fel, protejează împotriva depresiei și anxietății toamna, jocul regulat de șah îmbunătățește stima de sine și încrederea în sine a jucătorilor, reducând astfel anxietatea și oferind protecție împotriva depresiei.

Jocul ne învață că există o cale de ieșire din dificultăți, iar dacă pierdem, ne încurajează să analizăm unde am greșit.

Jucătorii de șah experimentați învață să anticipeze mișcările următoare ale adversarului și, de asemenea, dobândesc capacitatea de a privi în viitor.


EFECTUL ȘAHULUI ASUPRA COPIILOR

Șahul crește memoria, concentrarea, creativitatea și logica.

Dar, în plus, datorită caracteristicilor șahului, îmbunătățește încrederea în sine și insuflă respect, contribuie la dezvoltarea abilităților de comunicare și înțelegere ale copilului și la recunoașterea tiparelor și regulilor.

Acest sport necesită muncă asiduă și angajament, dar, în același timp, limbajul șahului este universal, regulile sunt aceleași în toate țările, astfel încât indivizii care trăiesc în țări îndepărtate îl înțeleg imediat, ceea ce are ca rezultat eliberare.

Șahul este o activitate distractivă care ar trebui predată copiilor noștri, motiv pentru care punem accent pe dezvoltarea mai multor seturi de acest tip.