Băncile din fontă adevărată nu sunt de obicei disponibile în gama fiecărui producător sau distribuitor de mobilier urban. Ne gândim la bănci ale căror elemente, (picioare, șezut, spătar, brațe) sunt din fontă. 

Aceste bănci se numără, de obicei, printre produsele cu prețuri mai mari, așa că majoritatea clienților tind să sară peste aceste produse atunci când cumpără. Totuși, înainte de a alege produsul, ar merita să zăbovim puțin și să ne gândim la avantajele și dezavantajele băncilor din fontă, cu atât mai mult cu cât în ​​cadrul unei analize amănunțite ne dăm seama că au mult mai multe avantaje decât dezavantaje.

În ceea ce privește momentul, cred că nu putem avea îndoieli. Băncile din elemente din fontă vopsite în câmp electrostatic pot fi o decorare a grădinii noastre pentru o lungă perioadă de timp. Dacă clientul montează acest tip de bănci în zone publice și parcuri, poate fi sigur că sunt mai rezistente la vandalism decat mobilierul stradal cu elemente din lemn.

Deoarece sunt realizate în întregime din fontă, sunt de cel puțin două ori mai grele decât produsele mai cunoscute cu elemente din lemn. La prima vedere, această caracteristică a băncilor din fontă poate fi văzută ca un dezavantaj, deoarece sunt mai greu de mutat, dar, în același timp, băncile din fontă așezate pe pavaj din piatră sau asfalt nu trebuie să fie fixate cu conexpanduri, din cauza greutății lor.

Suprafața de șezut a băncilor din fontă poate fi mai lungă de 2 metri, ceea ce permite până la 4 persoane să stea confortabil în același timp.

Avantajul băncilor din fontă este că, datorită turnării, pot fi proiectate cu elemente decorative mai complicate, ceea ce pur și simplu nu se poate realiza cu bănci cu elemente din lemn.

Noi, cei de la KroneMag, ne extindem în mod constant gama. În ultimii ani, băncile realizate în întregime din elemente din fontă au devenit și ele parte din gama noastră de produse. Banca din fontă numită NAPOLI este deja foarte populară în rândul clienților noștri, însă săptămâna aceasta a fost prezentat cel mai nou produs al nostru, banca în stil clasic ROMA, care prin liniile sale curate este complet în acord cu tendințele actuale.

Vă invităm să explorați oferta noastră și să faceți achiziții pe site-ul nostru. Aici veți găsi produse de calitate și oferte speciale care vă așteaptă. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență.