Iluminatul exterior reprezintă un aspect important cu privire la decorarea, înfrumuseţarea şi crearea unui ambient liniştitor pe parcursul nopţii în grădina sau curtea dumneavoastră.

 

Iluminatul exterior este un detaliu important indiferent de anotimp, dar în perioada în care zilele sunt scurte devine o necesitate absolută.

 

         În absența iluminatului exterior, din grădina și din jurul casei, o parte din activitatea de afară, când încă temperaturile sunt confortabile, nu se mai poate desfășura. În plus, dacă vei asigura casei și grădinii tale o bună iluminare vei crește și gradul de siguranță al casei și al proprietății tale. Lumina are un efect psihologic asupra oricui ar avea rele intenții. Lumina generează siguranță pentru cei din casa și fac locul – curtea și casa, mult mai prietenoase.

 

         Când se pune problema instalării unor sisteme care să asigure iluminatul exterior trebuie să stabilești exact care sunt zonele pe care este bine să le luminezi și care sunt zonele care trebuie luminate pentru a le pune în siguranță. Nu este de omis nici faptul că locurile iluminate sunt cele care vor fi scoase în evidență, iar acestea pot să fie detalii de arhitectură ale casei, pomi sau aranjamente florale. Dacă acestea sunt și locurile de interes și cu activitate în cursul serii cu atât mai bine.

 

         Iluminatul exterior vine în forme, stiluri şi materiale diferite şi este esenţial că stilul pe care îl alegi să fie complementar cu stilul arhitectural şi cu decorul interior al casei dumneavoastră, pentru un impact vizual fără cusur. Scopul este de a crea un flux continuu între interiorul şi exteriorul casei.

 

De exemplu, dacă deţineţi o locuinţă contemporană, atunci iluminatul exterior ar trebuie să fie simplu şi elegant. Pentru multe case tradiţionale, o idee bună pentru iluminatul exterior ar fi abordarea aceluiaşi stil tradiţional.

 

Stâlpii de iluminat exterior pentru curte şi grădină pot fi realizaţi din fontă, metal sau aluminiu, la care se pot monta unul sau mai multe braţe cu modele variate ale felinarelor, având diferite înălţimi pentru a se încadra perfect spaţiului dumneavoastră.

 

KroneMag vă oferă soluţii, punându-vă la dispoziţie o gamă vastă a stâlpilor pentru iluminatul exterior, special concepuţi pentru grădină, curte sau alee.


Toate grădinile şi curţile merită să strălucească chiar şi pe timpul nopţii, iar noi vă stăm la dispoziţie pentru a putea face alegerea cea mai bună în acest sens.